Še 0.0 do brezplačne dostave

Prva stran - Aparati za dom

APARAT ZA VAKUUM. SOLID 300 STATUS

3831091709247 3831091709247
Bar koda: 3831091709247
Naša šifra: 3831091709247
APARAT ZA VAKUUM. SOLID 300 STATUS
OutOfStock
Ni na zalogi
Dobavljivost: približno 14 dni 14 dni
201,58 €

Če želite prejeti obvestilo, ko bo izdelek ponovno na zalogi, se morate registrirati ali .

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Leanpay logo Informativni izračun pri nakupu na obroke
12 x18.9 €
6 x36.97 €
3 x73.13 €
Hipna odobritev. Brez skritih stroškov. Možnost kartičnega plačila.

Vakuumski aparat Solid 300: avtomatska funkcija vakuumiranja
Statusova nova vakumirka ima dvojno črpalko s črpalnim volumnom 22 litrov/ minuto. Z avtomatsko funkcijo vakuumiranja za suha in čvrsta živila boste v nekaj sekundah zavakuumirali vrečko. Auto funkcija je primerna za suhomesne izdelke, trde sire, oreščke, suho sadje in podobna živila. Vrečke zavakuumira na podtlak do – 800 mbar.


Solid 300: ročna – pulzna funkcija vakuumiranja
Pulzno vakuumiranje je namenjeno shranjevanju vlažnih in občutljivih živil, kot so mehki siri, sveže meso, sočno sadje, blanširana zelenjava in pecivo.
Pulzno vakuumiranje vam omogoča, da postopoma povečujete vakuum v vrečki, preden tekočina iz vrečke pride do aparata ali preden se živilo v vrečki stisne.
Preventivni zbirnik tekočine s senzorjem ščiti aparat od vsrkane tekočine. Če aparat posrka tekočino, se avtomatsko zaustavi in posveti lučka Liquid trap. Tekočina se zbere v posebni posodici v vakuumskem kanalu. Posodico odstranite in očistite. Takoj lahko nadaljujete z vakuumiranjem.


Vakuumsko shranjevanje v vakuumskih posodah – funkcija Container
Vakumirka Solid 300 je kompatibilna z vsemi Statusovimi pripomočki za vakuumsko shranjevanje hrane: vakuumskimi posodami, gastro vakuumskimi posodami in GN pokrovi, univerzalnimi vakuumskimi pokrovi in vakuumskim vrčem.
S tipko Container zavakuumirate vse Statusove vakuumske pripomočke na vnaprej nastavljen podtlak. Funkcija za vakuumiranje posod je avtomatska in se samodejno ustavi, ko doseže optimalen podtlak. Vakuumske posode so odlična izbira za shranjevanje tekočih živil (juhe, omake) in sveže zelenjave v hladilniku – za sprotno uporabo.


Polprofesionalen vakuumski aparat z napredno funkcijo hitrega mariniranja – tipka Marinator
Po vzoru profesionalnega vakuumskega aparata Provac 360 ima tudi ta aparat za vakuumiranje poseben program za hitro mariniranje v posodi. 5 ciklusov vakuumiranja in popuščanja vakuuma nadomesti mariniranje več ur. Arome in okusi prodrejo globoko v meso in ribe za vrhunski okus in teksturo. Funkcija Marinator je kompatibilna s Provac 360 marinator setom.


Rešitve za enostavno uporabo in učinkovit proces vakuumiranja
Solid 300 ima integriran kanal za pospravljanje folije v roli in vgrajen nož za rezanje folije. Izdelava vrečk po meri živila je enostavna in natančna.


Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka

Solid 300 se ponaša z naprednimi funkcijami vakuumiranja in mariniranja. Primeren je za manjše proizvajalce živilskih izdelkov in zahtevna gospodinjstva. Dvojna črpalka (22 l/min) doseže podtlak do -800 mbar. Inovativno zaklepanje za prijeten in učinkovit delovni proces.