Za pomoč pokličite 03/56 57 150 ali pišite na e-mail spletna-trgovina@elektroprom.si 

Back to Top

Prodaja peletov – peleti ugodno v naši spletni trgovini

Prodaja peletov za ogrevanje pozimi


Naše podjetje se ukvarja s prodajo peletov  in drugih izdelkov. Peleti so eden izmed načinov ogrevanja stanovanja v hladnih dneh. Pri nas boste dobili najcenejše lesne pelete, s katerimi boste tudi gotovo znižali stroške ogrevanja hiše in bivalnih prostorov. Priporočamo vam, da čimprej preizkusite naše pelete, kvaliteta vas zagotovo ne bo razočarala, saj spadajo v prvi kakovostni razred. Poleg prodaje peletov vam tudi montiramo vse vrste peči na lesno biomaso za ogrevanje prostorov in tudi sanitarne vode. Povprečna poraba peletov naj bi znašala eno vrečo na dan, kar zagotovo ni veliko, najboljša za izdelavo peletov pa je smreka. Poleg tega, da so peleti ugodno kurilno sredstvo, so tudi okolju najprijaznejši.  Ker je torej s peleti ogrevanje varčno in ugodno, le hitro kliknite na našo spletno trgovino in odkrijte vse naše storitve in izdelke.


Peleti ugodno ogrejejo vaš dom

 

S prodajo peletov med drugim vztrajamo tudi zato, ker so okolju zelo prijazni. Naši peleti kvalitete prvega razreda ne vsebujejo nobenih kemičnih premisij in nesnag, to pa pomeni, da pri izgorevanju nastane zelo malo pepela, peč pa očistimo enkrat tedensko ali mesečno, odvisno od intenzivnosti kurjenja. Torej, s peleti ogrevanje ne več škoduje naši naravi in okolju, kar je danes zelo pomembno, če želimo zaščititi ta naš lep planet. Prodaja peletov poteka v različnih pakiranjih, običajno naše vreče vsebujejo 15 kg peletov, dobite jih pa tudi v večji količini. Če kupite naše najcenejše lesne pelete, boste svoje stroške ogrevanja kar prepolovili. Vsekakor vam priporočamo, da zelo natančno pobrskate po naši spletni trgovini, da si v miru ogledate našo celotno ponudbo, tako peletov kot drugih izdelkov.

lesni peleti prodaja lesni peleti ugodno prodaja


Peleti ugodno za naše kupce


Zdaj lahko že brez zadržkov trdimo, da so peleti ugodno in okolju prijazno sredstvo za ogrevanje naših domov. Če se odločite za našo prodajo peletov, vas ne bomo razočarali v nobenem pogledu. Čisto vse vrste peletov, še posebej te, ki jih prodajamo v naši spletni trgovini, odlično gorijo in so torej izvrstna vrsta goriva. Kot že rečeno, tudi z okoljem ni težav, saj je njihovo izgorevanje čisto in okolju prijazno. Peleti imajo torej visoko kurilno vrednost, enostaven nakup, dobava in nato skladiščenje peletov pa so še trije dodatni razlogi za njihov nakup. Peleti so najboljše kurivo na trgu za avtomatske kotle, zatorej priporočamo našo prodajo peletov. Delovanje ogrevanja na pelete oziroma peči na lesno biomaso je popolnoma avtomatizirano, peči pa so nezahtevne za vzdrževanje. Dobrodošli v naši spletni trgovini, kjer bo čisto vsak našel nekaj zase.