Za pomoč pokličite 03/56 57 150 ali pišite na e-mail spletna-trgovina@elektroprom.si 

Back to Top

Elektromaterial vrhunske kakovosti

Poceni elektro materialPodjetje Elektroprom na trgu vztraja že skoraj 50 let. V tem času se je podjetje intenzivno povečevalo, razvijalo in širilo na nova področja. Danes poleg elektromateriala nudimo tudi produkte in storitve s področja ogrevalne tehnike, telefonije, računalništva, strojev, sanitarne opreme, foto opreme, vodovodnega materiala, barv, lepil, kemičnih izdelkov, avdio in video naprav, avto opreme, bele tehnike in številnih drugih področij.

Poceni elektro material

Tako v naši spletni trgovini kot tudi v fizični trgovini z elektromaterialom v industrijski coni v Kisovcu boste našli bogato ponudbo poceni elektro materiala, ki vam bo prišel prav v lastnem domu ali v vašem poslovnem prostoru. Gre za droben elektromaterial, kot so stikala, vtičnice, parapetni kanali, elektro omarice za varovalke, žice, kabli, žarnice, releji, tipkala, orodja, inštalacijska oprema, omrežja, merilna orodja, odklopniki, svetilke, grelne mreže, prenapetostne zaščite, programske ure, senzorska stikala, itd. V bogati ponudbi raznovrstnega elektromateriala bo vsakdo našel primerne elemente za svoje želje in potrebe. V kolikor potrebujete pomoč pri izbiri ustreznega elektromateriala, se obrnite na zaposlene v našem podjetju, ki vam bodo z veseljem pomagali pri odločitvi. Poceni elektro material vam omogoča nakup večje količine izdelkov, ne da bi pri tem nastali visoki stroški.

Cene elektromateriala

Cene elektromateriala se seveda razlikujejo glede na tip izdelka, material, velikost in druge kriterije, pa vendar lahko za vse izdelke povemo, da so vam pri nas na voljo po najkonkurenčnejših cenah. Elektro material, ki ga nudimo v podjetju Elektroprom, je vrhunske kakovosti in vam bo odlično služil še vrsto let. Poceni elektro material si lahko v miru ogledate na naši spletni strani, si preberete tehnični opis izdelka ter pogledate cene elektromateriala – tako udobno nakupovanje vam omogoča naša spletna trgovina. Primerjajte cene elektromateriala s konkurenco in se prepričajte o tem, da tako poceni elektro materiala ni mogoče kupiti nikjer drugje.