Za pomoč pokličite 03/56 57 150 ali pišite na e-mail spletna-trgovina@elektroprom.si 

Back to Top

Peleti za poceni ogrevanje

Peleti smrekaPeleti predstavljajo enega izmed načinov za ogrevanje hiše in bivalnih prostorov pozimi, ko je najbolj mraz. V naši državi najpogosteje svoje domove ogrevamo s kurilnim oljem, zemeljskim plinom ali drvmi. Ker je dodatnih stroškov v življenju vsake družine že zagotovo dovolj, je seveda vprašanje, kako pri ogrevanju karseda prihraniti. Rešitev so peleti. V našem podjetju EVJ Elektroprom so na voljo najcenejši smrekovi peleti. Za vrečo, ki vsebuje 15 kg peletov boste tako plačali le 3,55 €. Prodajamo in montiramo tudi vse vrste peči na lesno biomaso, ki jo predstavljajo polena, sekanci in peleti. Smreka je eden izmed uporabljenih vrst lesa, iz katere so izdelani peleti. Dostava na dom je seveda pri nas tudi mogoča.

Peleti smreka na voljo pri nas

Peleti zelo pripomorejo k čistejšemu okolju, saj onesnažujejo manj od ostalih vrst ogrevanja. Ne vsebujejo namreč nobenih kemičnih premisij in nesnag, pri izgorevanju pa ne nastane veliko pepela. Peč je treba očistiti enkrat na teden ali mesec, odvisno kako intenzivno kurite. Trg ponuja pestro ponudbo, vse pa je odvisno od vrste in kakovosti lesa, iz katerega nastanejo peleti. Smreka je, na primer, ena izmed primernih vrst. Naši najcenejši smrekovi peleti so pakirani v vrečkah po 15 kg. Če spadate v povprečje glede kurjenja, boste z uporabo peletov svoje stroške ogrevanja bivalnih prostorov prepolovili.

Peleti smreka za toplo hišo

Da bi kar največ prihranili je torej ogrevanje na pelete več kot primerno. Odlično kurivo, ki je poleg tega tudi, v primerjavi z ostalimi vrstami ogrevanja, tudi okolju najbolj prijazno. Delovanje peči na pelete je povsem avtomatsko in njeno vzdrževanje zelo enostavno. Njihova kurilna vrednost je izjemno visoka, enostavna dobava in skladiščenje pa sta še dva dodatna razloga, da so najboljše kurivo ravno peleti. Dostava na dom je naša domena, tako da vam brez problema naročeno tudi dostavimo.