Za pomoč pokličite 03/56 57 150 ali pišite na e-mail spletna-trgovina@elektroprom.si 

Back to Top

Peleti cenik – lesni peleti ugodno za vašo hišo

V Sloveniji je še vedno najpogostejši načini ogrevanja kurilno olje, zemeljski plin in drva. Zaradi vse višjih cen energentov kurilnega olja in plina se vsi sprašujemo, kako znižati stroške ogrevanja, zato so vedno bolj priljubljeni peleti (cenik si lahko ogledate na spletni strani EVJ). V naši spletni trgovini se najdejo lesni peleti ugodno, a še vedno so izjemno kakovostni. Pelete – cenik si oglejte v spletni trgovini  - lahko uporabljate za ogrevanje prostorov in pa tudi sanitarne vode. Lesno biomaso delimo na tri različne oblike - polena, sekance, lesni peleti (cena pri nas najugodnejša). Pri prodaji pelet imamo predpisano sestavo (debelina 6-8mm, dolžina 10-30mm), energetsko vrednost ter obliko, zaradi česar so lesni peleti (najceneje jih dobite pri nas) idealno gorivo za avtomatizirane sisteme. V našem podjetju EVJ Elektroprom prodajamo in montiramo  vse vrste peči na lesno biomaso (pelete, sekance ali drva) za ogrevanje prostorov in sanitarne vode. Povprečna poraba peletov na dan naj bi bila ena vreča peletov.

 

lesni peleti cenalesni peleti cenik

Lesni peleti – cena ugodna, okolju prijazni


Če za ogrevanje uporabite pelete (cenik na voljo na spletni strani), boste pripomogli k čistejšemu okolju. Lesni peleti (najceneje na voljo pri nas) ne vsebujejo nobenih kemičnih premisij in nesnag, to pa pomeni, da pri izgorevanju nastane zelo malo pepela. Danes je prodaja pelet na trgu zelo pogosta, pazljivi pa morate biti pri vrsti in predvsem kakovosti lesa, iz katerih so narejeni. V naši spletni trgovini so peleti, cenik, količina in vsi ostali podatki zelo jasno razvidni in jih lahko hitro najdete. Na voljo so v različnih pakiranjih, večina v vrečkah po 15 kg. Lesni peleti ugodno pa so tudi v big bag vrečkah ali pa v razsutem stanju. Povprečna poraba peletov na dan naj bi vaše stroške ogrevanja prepolovila.


Lesni peleti - cena ugodna, kakovost odlična


Ogrevanje na pelete (cenik poglejte na spletni strani) je torej odlično, če želite veliko prihraniti. Peleti so odlično kurivo, njihovo izgorevanje pa čisto in okolju prijazno. Imajo visoko kurilno vrednost, enostavna prodaja peletov, dobava in skladiščenje pa dokazujejo, da so peleti najboljše kurivo na trgu za avtomatske kotle. Delovanje peči na pelete oziroma na lesno biomaso je popolnoma avtomatizirano, peči pa so nezahtavne za vzdrževanje. Lesni peleti – cena več kot ugodna, odlična kakovost zagotovljena – kaj bi si še lahko želeli? Če vas torej zanimajo peleti – cenik, lastnosti, količino in vse ostalo dobite v naši spletni trgovini. Vzemite si čas in obiščite našo spletno stran, da zares dodobra spoznate našo ponudbo in si o njej tudi vse potrebno preberete.