Za pomoč pokličite 03/56 57 150 ali pišite na e-mail spletna-trgovina@elektroprom.si 

Back to Top

Najboljši lesni peleti – kvalitetni lesni peleti za ogrevanje v mrzlih dneh

Veste, kje lahko dobite najboljše lesne pelete?  V našem podjetju EVJ, seveda. Lesni peleti so odličen način ogrevanja vseh bivalnih prostorov in sanitarne vode.  V naši državi svoje domove običajno ogrevamo s kurilnim oljem, zemeljskim plinom ali drvmi. Ker je dodatnih stroškov v življenju vsake družine že zagotovo dovolj, je seveda glavno vprašanje, kako pri ogrevanju največ prihraniti. Kvalitetni lesni peleti so odlična rešitev. Če vas zanimajo cene, vam lahko zaupamo, da morate za vrečo s 15 kg peletov odšteti le 3,55 €. Poleg najboljših lesnih peletov naša spletna trgovina ponuja še mnogo več. Prodajamo in montiramo tudi vse vrste peči na lesno biomaso, ki jo predstavljajo polena, sekanci in lesni peleti – akcije s posebnimi ugodnostmi lahko zasledite na naši spletni strani. Pri lesnih peletih kakovost igra glavno vlogo, zato pri nas ne dobite nič manj kot najkakovostnejše izdelke.

 

Lesni peleti samo za vaš dom


Dandanes je skrb za naše okolje in planet zelo pomembna, saj ga moramo začeti bolj varovati. Če se odločite za nakup naših najboljših lesnih peletov, boste okolju manj škodili kot z drugimi sredstvi za ogrevanje. Kvalitetni lesni peleti ne vsebujejo nesnag ali raznih kemičnih premisij. Peč je treba očistiti enkrat na teden ali mesec, odvisno kako intenzivno kurite. Pazite pri vseh lesnih peletih – kakovost naj bo tista, ki prevlada pri vaši odločitvi za nakup. Zelo primeren les za najboljše lesne pelete je smrekov les. Naši smrekovi peleti so najpogosteje pakirani v vrečkah po 15 kg. Če povprečno kurite, boste z uporabo peletov svoje stroške ogrevanja bivalnih prostorov prepolovili. Zares ugodne cene lesnih peletov, akcije in še več – dobrodošli v naši spletni trgovini, kjer vsak najde nekaj zase, seveda po svojih željah.

kvalitetni lesni peletinajboljši lesni peleti


Lesni peleti prijetno ogrejejo

 

Ker vsak želi zmanjšati svoje stroške, je ena izmed zelo pametnih odločitev tudi odločitev za uporabo najboljših lesnih peletov. Naj še enkrat več poudarimo, da so zares odlična vrsta zimskega kuriva, ki je, poleg vseh ostalih pozitivnih lastnostih, tudi okolju zelo prijazno. Naj razložimo še kaj o peči za pelete. Pri nas imate tudi možnost, da vam jo dostavimo in montiramo. Peči delujejo povsem avtomatsko, za vzdrževanje pa ne zahtevajo veliko truda. Kurilna vrednost lesnih peletov je odlična oziroma zelo visoka. Če se odločite za nakup pri nas, je postopek zelo enostaven. Če boste želeli, vam najboljše lesne pelete tudi dostavimo na dom, kar je še dodatna vrednost naših storitev. Za morebitno pomoč nas lahko pokličete ali pošljete e-mail.