Za pomoč pokličite 03/56 57 150 ali pišite na e-mail spletna-trgovina@evj.si 

Back to Top

Lepilo Mekol brez topil je visoko učinkovito, okolju in zdravju prijazno

Lepilo Mekol ne vsebuje topil, zato je zdravju prijazna izbira, hkrati pa ohranja svoje moč lepljenja in ostaja visoko učinkovito tudi pri zahtevnejših nalogah. Gre za cenovno ugodna lepila, ki pa dosegajo želeno moč. Ker so hkrati tudi okolju prijazen produkt in ne predstavljajo niti zdravstvenega tveganja, je lepilo Mekol stalno v naši ponudbi, poleg nekaterih drugih podobno priznanih lepil.

Lepilo Mekol 1kgKatero lepilo Mekol? Special, Expres, D3 ali 1001

V spletni trgovini podjetja EVJ Center ali v naši prodajalni v Kisovcu si lahko ogledate ponudbo in izberite zase ustrezno lepilo Mekol. Special in Expres liniji lepil sta posebno primerni za lepljenje lesa, tekstila, papirja, kartona ter ostalih poroznih materialov. D3 je Mekol lepilo za les in lesene elemente, ki so izpostavljeni vlažnosti oziroma kratkotrajnemu vplivu vode in se ga uporablja tako znotraj kot zunaj. Mekol Special na naši spletni strani kadarkoli priklikajte za zgolj 3,10 EUR in preverite še ostalo ponudbo!

Mekol Special – univerzalno lepilo, ki zlepi papir, tekstil in kovine

Vsi produkti za lepljenje v Mekolovi liniji so visoko kvalitetni in zmogljivi. Dejstvo je, da je lepilo Mekol ekološko in hkrati kos vsem zahtevnim nalogam lepljenja najrazličnejših materialov. Pred nakupom je važno le eno. Da boste resnično zadovoljni z lepilom Mekol, cena ni pomembna, pa tudi sicer je izredno ugodna (med 3,10 EUR in 3,50 EUR), važno je le, da razmislite o spektru namembnosti. Pred nakupom je dobro vedeti, za kaj lepilo Mekol potrebujete. Uporabljajo ga lahko namreč otroci med ustvarjanjem kot tudi profesionalci v gradbeni ali drugi industriji, kjer je, tudi zaradi zagotavljanja varnosti, med drugim izredno pomembna učinkovitost lepila. Če pa potrebujete univerzalno lepilo, primerno za papir pa tudi zahtevnejše tekstilne in umetne materiale bo pravšnja izbira lepilo Mekol Special. V kolikor točno veste kaj potrebujete, se ustavite v naši spletni trgovini. Če pa imate kakršen koli dvom ali vprašaje, izpolnite kontaktni obrazec na spletni strani našega podjetja.

close