Za pomoč pokličite 03/56 57 150 ali pišite na e-mail spletna-trgovina@evj.si 

Back to Top

Primerjava artiklov

Ni artiklov.

Jupol barve – osvežite dom s kakovostjo

Barva Jupol goldJupol barve so sinonim za kakovost. Jupol barve zadostijo vsem kriterijem kakovosti in funkcionalnosti, zato boste z njimi zagotovo zadovoljni. Pri odločanju o tem, katere barve uporabiti za osvežitev prostora, morate biti pozorni na lastnosti materialov, s katerimi delate, saj je vaše počutje v prostoru močno odvisno od tega, kakšne barve vas obdajajo. Jupol barve so odlično pokrivne, kar pomeni, da pri določeni debelini nanosa prekrijejo madež. Naslednja lastnost barv so pralne barve, med katere sodi tudi Jupol citro. Prednost tovrstnih barv je, da lahko madeže iz njih odstranimo kar s kuhinjsko krpo in čistilom, zato so enostavne za vzdrževanje in imajo daljšo obstojnost. Jupol citro barve se ne bodo poškodovale, če bomo madeže z njih obrisali kar s suho krpo.

 

 

Jupol barve dihajo

Posebej pozorni morate biti na to, da barve dihajo, kar pomeni, da imajo sposobnost, da prepuščajo hlape vodne pare. Jupol barve so zdravju prijazne barve in vsebujejo minimalno količino topil, ki negativno vplivajo na zdravje.

 

 

Jupol citro – zaščita proti plesni

Pri odločitvi za barvo morate vedeti, zakaj jo želite uporabiti in kakšne so lastnosti prostora, v katerem boste uporabili barvo. Če želite denimo površine zaščititi pred plesnijo, se odločite za Jupol Citro. To je namreč barva z učinkovito zaščito filma proti plesni. Njena uporaba je priporočljiva predvsem v prostorih, v katerih je visoka vlažnost zraka, zaradi katerega je velika verjetnost pojava vlage in s tem povezane zidne plesni na stenah ali stropu. Lastnosti notranje barve Jupol citro so vonj po limoni z zaščito proti plesni, visoka paroprepustnost, vsebuje minimalno količino hlapnih organskih snovi, preprosta za nanašanje, odporna pa je na suho drgnjenje, ni odporna na mokro drgnjenje. Jupol citro cena je seveda odvisna od količine barve. Cena Jupol Citro za dva litra je tako 7, 60 evra, za 5 litrov boste v spletni trgovini EVJ Elektroprom d.o.o odšteli 16, 70 evra, za 10 litrov pa samo 26, 90 evra.

 

 

Jupol barve dobite v spletni trgovini EVJ Elektroprom d.o.o.

Vse kakovostne barve so vam na voljo v naši spletni trgovini EVJ Elektroprom d.o.o. Nakup pri nas je udoben, varen in varčen. Pri nas dobite različne vrste kakovostnih in vzdržljivih barv, med njimi tudi Jupol Gold 15l. Cena tega izdelka je 49, 50 evra.

close