Za pomoč pokličite 03/56 57 150 ali pišite na e-mail spletna-trgovina@elektroprom.si 

Back to Top

Belinka – trgovina z zelo ugodnimi cenami in pestro izbiro

Belinka Beltop UV plus

Trgovina Belinka, torej tovarniška trgovina podjetja, ni edina možnost, ki jo imate, če iščete cenovno karseda ugodne izdelke uveljavljene znamke Belinka. Trgovina EVJ vam namreč prav tako ponuja izjemno ugodne cene omenjenih izdelkov, obenem pa vam omogoča udoben in enostaven nakup, saj nismo le klasična, ampak tudi spletna trgovina. Belinka Slovenija je podjetje, katerega premazi in drugi proizvodi so si zaradi svoje kakovosti utrli pot tudi na tuja tržišča; ker želimo svojim kupcem zagotavljati le najboljše, je bila odločitev, da v svoj prodajni program uvrstimo tudi barve oziroma premaze, ki jih proizvaja Belinka Slovenija, samoumevna.

 

 

Bogato založena spletna trgovina – izdelki Belinka in še mnogo več

Želje in potrebe kupcev so dandanes zelo raznolike, kar velja tudi v primeru izdelkov Belinka. Trgovina EVJ vam tako ponuja pester izbor njihovih produktov, med katerimi boste zagotovo našli tisto, kar potrebujete, poleg tega pa vam zagotavljamo tudi konkurenčne cene in hitro dostavo. Seveda pa ponudba naše spletne trgovine z izdelki Belinka za zaščito lesa in druge namene še zdaleč ni izčrpana. Pri nas najdete zelo raznolik izbor produktov – od elektromateriala do bele tehnike, biomase (lesni peleti), lepil (npr. Neostik) in mnogih drugih izdelkov za delo in dom. Med drugim so vam na voljo tudi klinasti jermeni različnih dimenzij, pri nas pa boste našli tudi barve Jupol. Cena, ki je karseda dostopna, in preverjena kakovost tako ostajata naš zaščitni znak.

 

 

Belinka trgovinaIzjemno učinkovita lazura za les Belton (Belinka)

Med najbolj iskane izdelke znamke Belinka sodi Belton, zaščitna lazura, namenjena lesu. Pri nas vam je na voljo v različnih barvah, ponujamo pa vam tudi brezbarvni premaz Belton (Belinka). Zaščita lesa pred neugodnimi vremenskimi vplivi bo enostavna in učinkovita, če se odločite za izdelke Belinka. Belton pa ima tudi svojega »močnejšega brata«, premaz Beltop UV plus (Belinka). Beltop UV plus bo zaščitil les pred propadanjem tudi v ekstremnih vremenskih pogojih, zato je pri zunanjem lesu primernejši kot Belton (Belinka).