Za pomoč pokličite 03/56 57 150 ali pišite na e-mail spletna-trgovina@evj.si 

Back to Top

Primerjava artiklov

Ni artiklov.

Belinka Beltop – naj les ostane zaščiten

Brezbarvni Belinka BeltopBelinka Beltop je le eden izmed kakovostnih izdelkov, ki jih najdete v naši spletni trgovini EVJ Elektroprom d.o.o. V naši spletni trgovini lahko izbirate med pestro ponudbo izdelkov, med katerimi so tudi avto oprema, barve, lepila in kemični izdelki, bela tehnika, biomasa, jermeni, klimatske naprave, čistila, elektro material. Izdelki, ki jih ponujamo so visoke kakovosti, na voljo pa so vam po ugodnih cenah. Preverite našo ponudbo, med katero boste našli tudi Beltop. Cena izdelka je odvisna od količine, ki jo naročite. Na voljo je v različnih barvnih odtenkih, odločite pa se lahko tudi za brezbarvni beltop.

 

 

Belinka Beltop – sinonim za zaščito lesa

Barve za les Belinka imajo dolgotrajno tradicijo in so najkakovostnejša zaščita za les, ki lesene površine zaščitijo pred vremenskimi in mehanskimi vplivi ter celo pred morebitnimi škodljivci. Belinka barve poleg zaščite za les poskrbijo tudi za čudovit dekorativen videz lesenih površin po vaših željah, izbirate lahko med takšnimi lazurami, ki so polprosojne, kar pomeni, da ohranijo videz lesa, če pa želite les prekriti uporabite pokrivno barvo. Belinka Beltop je legendaren izdelek za zaščito lesa, ki je na voljo tudi v novejši in izboljšani različici – beltop UV plus, dobite pa ga v več odtenkih za različne vrste lesa, med njimi pa je na voljo tudi Beltop brezbarvni. Belinka Beltop izdelujejo namreč kar v 17 barvnih tonih.

 

 

Belinka Beltop – zaščita pred najhujšimi vplivi

Beltop uv plus je izjemno obstojna debeloslojna lazura, ki les ščiti tudi pred najhujšimi vremenskimi pogoji in mu daje sijoč končni videz. Belinka Beltop se priporoča predvsem za okna in vrata, saj lesu daje stabilnost. Poleg UV filtrov in absorberjev vsebuje tudi lovilce prostih radikalov, ki še bolj učinkovito preprečujejo propadanje premaza.

 

 

Beltop – cena je ugodna

V naši spletni trgovini je cena Beltopa seveda odvisna od želene količine in vrste izdelka. Cena Beltop v odtenku stari les in količine 0,75 l je tako 12,70 evra. Cena Beltop hrast iste količine pa je 13, 10 evra. Za vse dodatne informacije in cene pa preverite našo spletno stran in nam brez skrbi zaupajte svoj nakup.

close