Za pomoč pokličite 03/56 57 150 ali pišite na e-mail spletna-trgovina@elektroprom.si 

Back to Top

Elektro trgovina z najcenejšim elektro materialom

Stikala VimarTrgovina z elektromaterialom Elektroprom vam nudi bogato izbiro raznovrstnih elektro stikal: vmesna stikala, vgradna stikala, elektro stikala v nizu (modul stikala), klecna stikala, tipkala, regulacijska stikala in druge vrste elektro stikal. Med najbolj priljubljenimi pri naših kupcih so elektro stikala Vimar, ki jih izdeluje italijanski proizvajalec, ter stikala Tem slovenske izdelave. Stikala so vam na voljo v različnih barvah, velikostih in dizajnih, zato se bo zagotovo našel kakšen, ki se bo prilegal v vaš prostor. Služijo lahko za različne namene – od prižiganja luči pa vse do premikanja zaves.

Ponudba najcenejšega elektro materiala, ki prepriča tudi najzahtevnejše kupce

V naši spletni in fizični elektro trgovini (industrijska cona v Kisovcu) boste pestro ponudbo najcenejšega elektro materiala za vaš dom ali podjetje. Naj si bodo to elektro stikala, vtičnice, parapetni kanali, elektro omarice za varovalke, žice, kabli, žarnice, releji, tipkala, orodja, inštalacijska oprema, omrežja, merilna orodja, odklopniki, svetilke, grelne mreže, prenapetostne zaščite, programske ure, itd.

Idealno razmerje med kakovostjo in ceno

Kakovost ponudbe v naši elektro trgovini potrjujejo številne zadovoljne stranke, ki se z veseljem vračajo v našo elektro trgovino za nakup najcenejšega elektro materiala. Ugodna cena izdelkov v elektro trgovini omogoča nakup velike količine elektro materiala, ne da bi pri tem nastali preveliki stroški, zato nas obiščite, ko opremljate vaše stanovanje ali poslovne prostore. V kolikor se boste znašli v dilemi glede ustreznega elektro materiala za vašo konkretno situacijo, se obrnite na zaposlene v elektro trgovini Elektroprom, ki vam bodo z veseljem podali koristne nasvete in na ta način olajšali izbiro primernega izdelka. V bogati ponudbi najcenejšega elektro materiala bo zagotovo vsakdo našel nekaj zase. Obiščite nas v elektro trgovini v Kisovcu ali pa preprosto nakupujte v spletni trgovini kar iz domačega naslonjača. Veselimo se vašega obiska!