Za pomoč pokličite 03/56 57 150 ali pišite na e-mail spletna-trgovina@elektroprom.si 

Back to Top

Stikala različnih vrst, barv, velikosti in oblik

Stikala Tem modulStikala so nepogrešljiva v vsakem domu, industrijskem ali poslovnem objektu, v javnih prostorih ter povsod drugod, kjer imamo opravka z električnim tokom. Stikala namreč spadajo med najbolj osnovne elemente v električnem tokokrogu, s katerimi vključimo ali izključimo električni tok. S stikali in tipkali torej reguliramo delovanje različnih električnih porabnikov, od električnih zaves, gospodinjskih aparatov, avdio in video naprav in seveda svetil.

Modul stikala

Modul stikala so sestavljena iz več gumbov – dveh, treh ali celo večjega števila. Tovrstna stikala se zelo pogosto uporabljajo za kopalniške elemente (lučka v omarici, luč na stropu, bojler, pralni stroj) ter v prostorih, kjer imamo več luči. Modul stikala so praktična, privlačna in zelo raznolika. Posebej priljubljena so modul stikala slovenskega proizvajalca Tem Čatež, ki navdušujejo s svojim prefinjenim videzom in dovršeno izdelavo. Modul stikala boste našli tako v naši spletni kot tudi fizični trgovini.

Preberi več.

Elektro stikala Vimar

Poleg stikal Tem Čatez so zelo priljubljena tudi Vimar stikala, ki jih izdeluje priznani italijanski proizvajalec. Vimar stikala odlikuje odličen dizajn, dolga življenjska doba, priročnosti in bogata ponudba. Obiščite našo spletno ali fizično trgovino v industrijski coni v Kisovcu in si oglejte pestro ponudbo enopolnih, serijskih, regulacijskih in menjalnih stikal. Cena vse Vimar stikal je zelo dostopna, zato si boste naročili večjo količino in uskladili videz stikal v celotnem objektu. Vimar stikala bodo v vaš dom vnesla prefinjen videz, s katerim se lahko ponašajo le izdelki vrhunskih italijanskih oblikovalcev. V kolikor potrebujete dodatne informacije v zvezi z Vimar stikali ali drugimi produkti iz naše ponudbe, nas kontaktirajte preko telefona ali elektronske pošte in z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri primernih stikal. Zaupalo nam je že veliko število kupcev, ki nas z veseljem priporočajo naprej. Prepričani smo, da bodo izdelki iz naše ponudbe navdušili tudi vas!

Za dodatne informacije kliknite tu.