Za pomoč pokličite 03/56 57 150 ali pišite na e-mail spletna-trgovina@elektroprom.si 

Back to Top

Električni pastirji za pašo

Električni pastirji za živinoElektrični pastirji so namenjeni temu, da lahko pasete vse vrste živine in zaščitite svoje posevke pred nezaželeno divjačino. Namenjeni so za priključitev na električno omrežje 230 V, 50 Hz. Stebričke za pastirja najdete v naši spletni trgovini. V višino meri 105 cm in ga lahko pri nas dobite že za 1,60 €. Nudimo vam tudi trakove za električni pastir, so zelo vidni in se uporabljajo za pašo konjev, govedi, drugih živali in zaščito pred divjadjo. Namenjeni so tudi za začasne ograje in pregrajevanje stalnih ograj v čredinke. Naj dodatno opozorimo, da električni pastirji niso vodotesni. Pastirje za živino lahko uporabljate povsod, kjer so električne ograje oddaljene od pašnega aparata do 100 m.

Stebrički za pastirja naprodaj pri nas

Stebričke za pastirja dobite pri našem podjetju, kjer dobite tudi vse ostale pripomočke za vaš električni pastir. Pri nakupu morate biti pozorni, saj je za pastirje za živino potrebno izbrati tako močan aparat, da lahko napaja največji pašnik, ki je ograjen v enem kosu. Električni pastir je namenjen za pašo govedi in konj na površini do največ 1 ha. Nikakor pa ni namenjen za večžično ograjo za pašo ovc in koz, razen kot dodatek stabilni mrežni ograji.

Stebrički za pastirja in ostala oprema

Pri nas dobite vso opremo za vaš električni pastir. Trakove za električni pastir, široke 2 cm, dobite pri nas za 16,20 €. V trakovih je UV obstojna plastika zato so trakovi obstojni pred soncem. Po koncu pašne sezone je priporočljivo, da trakove navijete na kolute in jih shranite do naslednje pašne sezone. Sneg se oprijema trakov in jih poškoduje ter s tem skrajša življenjsko dobo električnega pastirja. Vse izdelke, ki jih potrebujete za električni pastir dobite pri nas po izredno ugodnih cenah. Poleg te opreme pa vam nudimo tudi številne druge izdelke, pri nas najdete veliko elektromateriala, vrtne in delovne opreme in mnogo ostalega. Vabljeni k obisku naše spletne strani.