Za pomoč pokličite 03/56 57 150 ali pišite na e-mail spletna-trgovina@elektroprom.si 

Back to Top

Elektro material za vaš dom in podjetje

Elektro material

Podjetje Elektroprom na trgu vztraja že skoraj pol stoletja. V tem času je podjetje iz skromne samozaposlitve lastnika preraslo v podjetje s 150 zaposlenimi, s tem pa se je razširil tudi naš obseg dejavnosti (elektroinstalacije, vodovodi, klime, gradnje, biomasa, prodaja elektro materiala, bele tehnike, akustike, storitve s področja ogrevanja, itd.). 

Med drobni elektro material prištevamo različna stikala, vtičnice, parapetne kanale, elektro omarice, kable, žarnice, kontaktorje, releje, merilna orodja, inštalacijsko opremo, omrežja, odklopnike, svetilke, grelne mreže, prenapetostne zaščite in preostali elektro material, ki ima zelo širok spekter uporabe in je nepogrešljiv del raznovrstnih elektro sistemov. Ponudba raznolikega elektro materiala je resnično bogata, najdete pa jo tako v naši fizični trgovini (industrijska cona v Kisovcu) kot tudi v naši spletni trgovini z elektromaterialom. Ko boste ob gradnji ali prenovi stanovanja, poslovnega objekta, industrijske hale ali javnih prostorov iskali najcenejši elektro material, boste vedeli, na koga se obrniti. Ves želeni elektro material bomo za vas dostavili v kar najkrajšem času, da boste lahko takoj pričeli z vgradnjo. Pri izbiri primernega drobnega elektro materiala za vašo konkretno situacijo vam z veseljem svetujemo. Prepričani smo, da boste v naši bogato založeni trgovini našli elektro material, ki bo po vseh kriterijih ustrezal vašim zahtevam. Dve pomembni prednosti naše spletne trgovine z drobnim elektro materialom in drugimi tehničnimi izdelki sta zagotovo preglednost in enostavnost naročanja. Ves elektro material, ki ga nudimo, je izvrstne kakovosti, zato bo še dolgo služil svojemu namenu.

Elektro material – cenik

Da so cene elektro materiala pri nas resnično najbolj konkurenčne, se lahko prepričate v objavljenih cenikih elektro materiala. Cenik elektro materiala vsebuje pregledne podatke o tehničnih lastnostih naših izdelkov, zato boste zagotovo vedeli, kateri drobni elektro material je pravi za vas. Poleg že tako znižani cen za naše cenjene stranke redno pripravljamo privlačne akcije elektro materiala. Cenik naših izdelkov vas čaka na naši spletni strani. Če poleg cenika elektro materiala potrebujete še kakšne dodatne informacije, nas kontaktirajte.